Adresa:

Mun. Giurgiu, Str. Gării, Nr. 107

Program:

8:00am – 8:00pm (Luni-Sâmbătă) 

Telefon 24h/24h:

0722 672 320 

Nr. scurt(08h:20h):

0246 944

Pentru urgențe apelați 112 !

Clinica medicală
Mălina Auto Clinic

Clinica MALINA AUTO CLINIC oferă servicii medicale de înaltă calitate și transport cu ambulanță privată. Echipa noastră dedicată și bine instruită asigură îngrijire promptă și eficientă, cu un accent deosebit pe siguranță și confortul pacienților noștri. Suntem aici pentru a vă oferi asistență medicală de încredere și transport rapid în situații de urgență.

„Din experiența mea, conexiunile personale și îngrijirea continuă sunt cele mai importante lucruri. Prin urmare, îmi fac întotdeauna timp pentru a-mi cunoaște pacienții.”

Dr. Emilia Hințescu

Despre practica noastră medicală

Clinica noastră medicală se angajează să aplice cele mai bune practici, incluzând comunicare deschisă, respect față de pacienți, abordare centrată pe nevoile individuale și o echipă medicală dedicată și bine pregătită.

Promisiunea noastră către pacienți

Accesibilitate

Servicii medicale accesibile pentru toți pacienții, indiferent de venit, asigură egalitate și justiție în îngrijirea sănătății.

Respect

Respectul pentru pacient este fundamentul unei relații sănătoase și empatici între profesioniști și pacienți, promovând încrederea și colaborarea.

Încredere

Încrederea în serviciul medical este esențială pentru pacienți, asigurându-le că vor primi îngrijire de calitate și tratament adecvat.

Fă cunoștință cu personalul nostru dedicat

Personalul nostru medical dedicat este format din profesioniști bine pregătiți și pasionați de îngrijirea pacienților. Ei aduc experiență și cunoștințe în domeniul sănătății, asigurând o abordare empatică și atentă la nevoile individuale. Echipa noastră este angajată în furnizarea unor servicii medicale de înaltă calitate, punând mereu pacienții pe primul loc și asigurându-le o experiență pozitivă în cadrul sistemului de sănătate.

Emilia Hințescu

Medic Specialist Medicină Internă

Cristina Balea

Asistent medical

Mălina Buzică

Asistent medical

Prenume Nume

Functie

Ce spun pacienții noștrii